Saturday, November 6, 2010

Nak belajar bahasa Arab?

aku memang minat dengan bahasa arab dan teringin sangat nak belajar bahasa Arab.Korang tahu la kan,kat Malaysia ni susah nak cari kelas bahasa Arab lagipun aku bukannya sekolah agama just sekolah biasa je.Jadi,sebagai ikhtiar aku pun try la search kat google learn arabic.Lepas tu jumpa la satu web terbaik yang ajar bahasa Arab online.Web ni memang terbaik la daripada mana-mana laman web lain.Apa lagi,terus melekat kat siut la.Hey,kalau korang pun nak belajar bahasa Arab korang belajarla klik sini.Tak payah nak daftar,just belajar  je.Yang penting FREE!!.Aku kena didik diriku aku untuk istiqamah dalam belajar bahasa arab ni.Tak nak la sekerat jalan je kan.haza syamdicni...

No comments:

Post a Comment

kate2 bernas